Social return

Kies voor een kerstpakket van Origineelpakket.nl

OrigineelPakket.nl wilt graag sociaal ondernemen. Daarom bieden wij graag een tijdelijke plek aan voor leerlingen die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij hopen op deze manier wat voor ze te betekenen.

Zorgschool de Cambier

Een te gekke samenwerking!

Vorig jaar toen het 1.5meterpakket uit kwam hebben we voor het eerst samengewerkt met Brede zorgschool de Cambier 🙂. De leerlingen hebben toen met veel passie en inzet deze speciale kerstpakketten gemaakt en samengesteld 🎁. Dit bleek een groot succes te zijn voor de enthousiaste leerlingen die door middel van deze uitdaging leren en arbeidsvaardigheden ontwikkelen. Daar word je toch blij van? Daarom zetten wij graag deze geweldige samenwerking voort. Dit jaar maken de leerlingen weer de mooiste kerstpakketten voor u.

In de video vertelt Marjon Hubers over onze samenwerking. Daarnaast maak je kennis met de leerlingen die vorig jaar betrokken waren bij de kerstpakketten en zie je hoe ze staan te popelen om weer aan de slag te gaan met het sorteren, pakken van de producten en het netjes neerleggen.

Bij Origineelpakket.nl dragen wij graag een steentje bij aan de ontwikkeling van deze leerlingen. Het zal weer een spectaculaire periode worden. Let’s go! 🎅

Snel een vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen vier uur contact met u op.

Liever direct contact?

Robert Mouw

Ik help u graag!

033 2475155

Bel ons gerust

06 13147854

Stuur een WhatsAppje.

Beperkte voorraaden

Door grote drukte in de afgelopen dagen slinken de voorraaden bij leveranciers momenteel hard. Wil je niet misgrijpen? Bestel snel.
Team OrigineelPakket.nl