033 2475155  wij staan nu voor je klaar
Beoordeeld met 9.2/10
Ons 2024 assortiment is live op 1 juni!
✓ De meest originele verpakkingen
✓ Met liefde ingepakt door leerlingen van zorgschool De Cambier
✓ Betrouwbare levering t/m 24 december
✓ Kom langs in onze showroom

Social return

OrigineelPakket.nl wilt graag sociaal ondernemen. Daarom bieden wij graag een tijdelijke plek aan voor leerlingen die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij hopen op deze manier wat voor ze te betekenen.

Onze samenwerking met Zorgschool de Cambier

In 2020, toen het 1.5meterpakket uit kwam hebben we voor het eerst samengewerkt met Brede zorgschool de Cambier 🙂. De leerlingen hebben toen met veel passie en inzet deze speciale kerstpakketten gemaakt en samengesteld. Dit bleek een groot succes te zijn voor de enthousiaste leerlingen die door middel van deze uitdaging leren en arbeidsvaardigheden ontwikkelen. Daar word je toch blij van? Daarom zetten wij graag deze geweldige samenwerking ook in 2022 voort. Dit jaar maken de leerlingen weer de mooiste kerstpakketten voor u.

In de video vertelt Marjon Hubers over onze samenwerking. Daarnaast maak je kennis met de leerlingen die in 2020 betrokken waren bij de kerstpakketten en zie je hoe ze staan te popelen om weer aan de slag te gaan met het sorteren, pakken van de producten en het netjes neerleggen.

Bij Origineelpakket.nl dragen wij graag een steentje bij aan de ontwikkeling van deze leerlingen. Het zal weer een spectaculaire periode worden. Let’s go! 🎅

Snel een vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen vier uur contact met u op.

Ik zoek een pakket voor:
Ik wil graag contact per:
Liever direct contact?
Robert Mouw

Ik help u graag!

033 2475155

Bel ons gerust

Offerte aanvragen

Ontvang vandaag nog uw speciale korting
Ik zoek een pakket voor:
Ik wil graag contact per: