033 2475155  nu bereikbaar
🎉 Ons 2023-assortiment staat online!
Beoordeeld met 9.2/10
✓ De meest originele verpakkingen
✓ Met liefde ingepakt door leerlingen van zorgschool De Cambier
✓ Betrouwbare levering
✓ Kom langs in onze showroom

Over OrigineelPakket.nl

Unieke verpakkingen, unieke thema's: bij OrigineelPakket.nl stel je zelf een pakket samen.

OrigineelPakket.nl is een initiatief van vier jonge Veluwse ondernemers: Robert Mouw (31), Paul Leune (35), Jeroen Bos (29) en Chris Mulder (31). In 2020 kwamen wij tijdens de coronaperiode met dé kerstpakketten sensatie van het jaar, namelijk het 1.5meterpakket. Tienduizenden bestellingen later zijn wij het nog lang niet zat, dus daarom hebben wij OrigineelPakket.nl opgericht. Hier kan je de komende jaren terecht voor originele kerst- en borrelpakketten. 

OrigineelPakket.nl is op een missie: we willen de kerstpakketten wereld een stukje leuker maken. Bij ons geen standaard, afgezaagde kerstpakketten. Nee, bij ons krijg je een origineel pakket (zou je niet zeggen met zo’n naam) waar je de inhoud voor een groot deel zelf kan bepalen. Kijk dus vooral naar onze verpakkingen, deze hebben we voor een groot deel zelf ontworpen. Deze vind je echt nergens anders.

Wij houden van persoonlijk contact en vinden service leveren leuk maar ook heel normaal. Je kan ons 24/7 bereiken via WhatsApp en e-mail, maar bellen mag natuurlijk ook. Al bel je ons ‘s nachts om 3 uur op, wij zijn er voor je. Ohja, we kunnen ook gewoon een afspraak bij jou of bij ons plannen. Dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden. 

We zorgen ervoor dat je één vast contactpersoon hebt. Zo weet je altijd welke afspraken er zijn gemaakt en met wie je te maken hebt. Wanneer zien we jou voor een kopje koffie?

Chris Mulder

Product

Chris is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en voor hem is niets te gek. Een man die nooit stil zal zitten en dat werpt zijn vruchten af!

Jeroen Bos

Marketing

Jeroen is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en wij noemen hem ook wel ons creatieve brein. Hij weet alles van websites bouwen tot marketing!

Paul Leune

Logistiek

Paul is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en de rust zelve. Met een helicopter view houdt hij alles piekfijn in de gaten en springt in op het juiste moment.

Robert Mouw

Sales

Robert Mouw is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en commercieel de drijvende kracht. Grote kans dat hij jouw offerte maakt of opneemt als jij ons belt.

Daniëlla Groeneveld

Website & marketing

Daniëlla kunnen we werkelijk overal voor gebruiken. Ze schrijft teksten op de website, maar ook plaatst ze foto's en video's. Goed bezig!

Mathyn Niewenhuis

Marketing

Mathyn is aan het vlammen voor onze online marketing. Door alles wat hij tijdens zijn studie geleerd heeft in te zetten zorgt hij ervoor dat jullie ons online kunnen vinden!

Els de Vries

Sales

Els helpt je graag bij het plaatsen van bestellingen. Ze staat je altijd vriendelijk te woord. Zo zal je altijd een pakket krijgen dat 100% naar wens is!

Ezra Bijsterbosch

Backoffice & logistiek

Ezra zorgt ervoor dat alles op de achtergrond goed verloopt. Hij is verantwoordelijk voor de logistieke zaken en de voorraad. Wat moeten we toch zonder hem!

Offerte aanvragen

Ontvang vandaag nog uw 'vroege besteller' korting