Met afstand het leukste cadeau!

Paaspakketten.

Pasen staat weer voor de deur. Wij denken dan gelijk aan veel chocolade, zonnig weer en natuurlijk: paaseieren, paaseieren en nog eens paaseieren. Begin april is het zo ver en helaas maar waar: thuiswerken is nog steeds van toepassing. Geen paasontbijt, brunch of borrel op kantoor. Maar niet getreurd: OrigineelPakket.nl is ook hier de reddende engel Paashaas. Met maar liefst zeven verschillende Paaspakketten, is er voor ieder budget wat leuks te vinden. Drie van onze pakketten komen door de brievenbus en ook hebben we natuurlijk grotere opties. 

Op deze pagina vind je al onze paaspakketten.

Onze brievenbus paaspakketten.

Bespaar op de verzendkosten door een paaspakket per brievenbuspost te verzenden. 

Onze reguliere paaspakketten.

Onze reguliere paaspakketten zijn perfect geschikt om in deze tijden jouw collega’s en personeel een extraatje te geven.

Waarom een paaspakket versturen?

Nu we veelal thuiswerken, is het belangrijker dan ooit om medewerkers waardering en aandacht te geven. Onze paaspakketten lenen zich perfect om de thuiswerkende collega’s te verrassen met een mooi en leuk pakket vol lekkers. In ons continu wisselende assortiment vind je de meest passende pakketjes voor dit moment. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, en daarom selecteren we alleen producten van de beste leveranciers. Vers, smaakvol en vaak ook nog fraai verpakt. Als lokale ondernemers begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk dat is. Voor de verzending van onze paaspakketten werken wij samen met diverse betrouwbare vervoerders, zodat wij de door u gewenste leverdatum kunnen nakomen.

Hoe overhandig jij een paaspakket op 1.5 meter?

Sleep en bekijk het verschil!

Bekijk hoe het werkt.

In de video tonen wij een blanco doos. De echte doos heeft een fraaie, luxe uitstraling die het borrelpakket een unieke uitstraling geeft.

<- Speel de
     video af.
06 51532249

De beller is sneller.

chris@origineelpakket.nl

Mail mij gerust.

06 51532249

Stuur een WhatsAppje.