Onze werkwijze

Zo gaan wij professioneel te werk

Onze werkwijze is simpel. Wij hebben voor jullie acht originele verpakkingen en twaalf fantastische thema’s voor de inhoud van het kerstpakket samengesteld. Het enige wat jij hoeft te doen, is een keuze maken. Ga je voor een hip pakket in een arreslee, of toch voor een kunstzinnig pakket in een kerstboom?

Kerstpakketten configurator
Op onze website vind je een kerstpakketten configurator. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar is het niet. Hiermee stel je gemakkelijk jouw perfecte kerstpakket samen. Het maakt voor ons niet uit of je begint met de verpakking of met de inhoud, het is helemaal jouw feestje. Om het wat makkelijker te maken, hebben we onderstaand stappenplan samengesteld:

Onze werkwijze

Stap 1: verpakking

Kies een verpakking. We hebben in totaal acht verpakkingen, waarvan een groot deel zelf is ontworpen.

Stap 2: thema

Kies een thema voor de inhoud van het pakket. We hebben twaalf thema’s bedacht. Deze gaan van de echte kerstsferen tot aan Italiaans of met leuke quotes op de verpakkingen.

Stap 3: type pakket

Kies het type pakket: basic, premium of deluxe.
Basic: een prachtig gevuld pakket
Premium: in deze uitvoering zitten nét even wat meer producten dan in het basic pakket.
Deluxe: in de deluxe versie zitten dezelfde producten als in het premium pakket, maar uitgebreid met een leuk artikel voor bijvoorbeeld in huis.

Stap 4: extra items

Kies optioneel voor een extra artikel, denk aan spelletjes, een plaid of decoratieve spullen voor in huis. Kies je voor een basic pakket en wil je nog wat extra’s? Voeg dan nog wat items toe! Of breid het deluxe pakket uit tot een super-deluxe pakket.

Stap 5: bier, wijn of bubbels?

Kies optioneel voor (extra) bier, wijn of bubbels. Deze zitten niet standaard in elk pakket, maar zijn wel leuk om te geven.

Stap 6: bestellen maar!

Bij de laatste stap in het bestelproces geef je aan welke bezorgmethode jou het best past en hoe je de betaling wil doen.

Bezorging

Er zijn verschillende mogelijkheden voor wat betreft de bezorging. We kunnen de pakketten:

  • Bezorgen bij de medewerkers thuis (ontvangst en verwerking adressen conform AVG)
  • Verzenden naar het kantooradres;
  • Verzenden naar verschillende vestigingen van het bedrijf;
  • Bij ons laten staan, zodat je ze zelf kan ophalen.

Betalen

We bieden de volgende betaalmethoden aan:

  • Ideal
  • Op rekening (ook als je via de webshop besteld)
  • PayPal speciaal voor creditcardbetalingen van American Express, Visa en Mastercard

 

Als je hier vragen over hebt, kan je ons altijd bereiken via WhatsApp, e-mail of telefonisch. Aangezien je bij ons één vast contactpersoon hebt, gaat de communicatie lekker snel en makkelijk.