033 2475155  wij staan nu voor je klaar
Beoordeeld met 9.2/10
Ons 2024 assortiment is live op 1 juni!
✓ De meest originele verpakkingen
✓ Met liefde ingepakt door leerlingen van zorgschool De Cambier
✓ Betrouwbare levering t/m 24 december
✓ Kom langs in onze showroom

Maatwerk
mogelijkheden

Wij denken graag met u mee!

Heb je specifieke wensen of zoek je iets bijzonders? Geen probleem! Samen met jou gaan we op zoek naar perfectie en zorgen we dat jouw medewerkers en/of relaties dit geschenk nooit meer vergeten.

Heb je vragen?
Robert Mouw

Ik help u graag!

033 2475155

De beller is sneller.

Bepaal zelf de inhoud

Om het makkelijk te houden, hebben wij alvast de inhoud van alle pakketten bepaald. Mis je toch een bepaald product of wil je het compleet anders doen? We willen er geen hard aantal aan hangen maar meestal is dit mogelijk vanaf +/- 50 pakketten. Onze inkoop-specialist komt dan graag met je in contact om alle wensen door te spreken en zal je vervolgens een voorstel op maat doen. Budget, thema en leverancier, alles kan aangepast worden. Gezamenlijk werken we aan het mooiste resultaat.

Zelf iets persoonlijks toevoegen

Als je nou zelf al beschikt over een leuk item dat je in het kerstpakket wil hebben, dan pakken we dit graag voor je in. Dus stel je hebt nog een leuke mok met eigen logo liggen en het lijkt je leuk om deze in het kerstpakket mee te nemen, dan kan je de mokken naar ons opsturen. Wij pakken deze vervolgens voor je in. Zo krijgt iedereen een origineel kerstpakket mét een mok. Nu hoeft het natuurlijk geen mok te zijn, iets anders mag ook. We rekenen hier wel een kleine handlingfee voor.

Een kaartje erbij

Een persoonlijke boodschap toevoegen behoort ook tot de mogelijkheden. Als jij nou zelf de boodschap naar ons toestuurt, dan zorgen wij ervoor dat het op een leuk kaartje komt te staan (met logo) en dan pakken we het direct in. Ook is het mogelijk dat wij het kaartje ontwerpen, laten drukken en mee inpakken. Voor beide opties rekenen wij een kleine handlingfee.

Dieetwensen

Halal, vegetarisch, veganistisch of alcoholvrij? Ook dat kunnen wij verzorgen, maar wel met een minimum van vijf pakketten per order.

Ons speciale non-food assortiment

Op zoek naar leuke non-food items? Kijk dan hier.

Cadeaubonnen

Toon jouw medewerkers waardering door hen in de kerstperiode te verrassen met een kerstpakket inclusief cadeaubon. Zo geef je altijd een mooi kerstgeschenk!

Losse doos

Het is ook mogelijk om alleen onze unieke dozen te kopen en zelf de inhoud te regelen. Neem contact  op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Jouw logo als sticker op de bovenkant

Standaard hebben wij op alle dozen de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap, jouw logo of gegevens achter te laten. We overleggen samen over de opmaak (die wij verzorgen), wij plakken de sticker netjes op de juiste plaats en leveren de dozen kant en klaar bij jou aan.

Medewerkers of relaties zelf hun pakket laten kiezen

Weet jij niet welk pakket je moet kiezen of wil je deze keuze niet namens je medewerkers of relaties maken? Geen zorgen! Wij maken een speciale webshop waar jouw voorselectie van pakketten wordt getoond. Iedere medewerker of relatie geeft via een unieke link zijn of haar voorkeur aan. Jij houdt altijd inzicht in de keuzes en wij leveren de gekozen mix!

Gepersonaliseerd flesje Hert Bier

Samen met de Veluwse brouwerij Hert Bier, kunnen wij een wel heel speciaal flesje bier aanbieden. Aan het bier zelf veranderen we niets, want dat is al heerlijk. Wel kunnen wij het etiket in jullie huisstijl laten ontwikkelen waardoor je een ‘eigen biertje’ krijgt. Dit is mogelijk vanaf +/- 200 stuks.

Snel een vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen vier uur contact met u op.

Ik zoek een pakket voor:
Ik wil graag contact per:
Liever direct contact?
Robert Mouw

Ik help u graag!

033 2475155

Bel ons gerust

Offerte aanvragen

Ontvang vandaag nog uw speciale korting
Ik zoek een pakket voor:
Ik wil graag contact per: