Maak de online borrel compleet!

Onze online games.

Om de borrel- en paaspakketten echt compleet te maken is het mogelijk om een online game naar keuze aan het pakket toe te voegen. De interactieve games maken het mogelijk om in tijden van lockdown echt iets leuks te organiseren met zowel medewerkers als relaties. Dé garantie voor een uur plezier en vele uitdagingen!

Actie!

Alleen deze week zijn al onze online games slechts 3 euro per persoon (in plaats van 8 euro). Plaats snel uw bestelling of vraag een offerte aan.

Ons online game aanbod.

Onze online games die je kan combineren met een van onze borrel- en paaspakketten. 

De SocialQuiz.

De essentie van kennis is om het te gebruiken en met deze reden hebben wij de online SocialQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 6 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s, Sport en Logo’s. Ga de strijd aan tegen vrienden, familie en collega’s in de online SocialQuiz. Je kunt zelf bepalen of je individueel speelt of in teams.

Online crazy 44.

Dit interactieve en hilarische spel is volledig online te spelen. Hebben jullie ook zin om weer even lekker gek te doen samen? Ga de uitdaging aan met onze 44 crazy opdrachten. Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Online escaperoom 'Hoogeboom Mysterie'.

Is je agenda leeg omdat je niet met al je vrienden samen kan komen in de horeca en de evenementen zijn afgelast wegens Corona? Dan hebben wij dé oplossing om samen iets heel tofs te doen! Een interactieve game die je speelt vanuit een WhatsApp-groep. De ultieme online escaperoom die je thuis speelt.

Online escaperoom 'Follow the Money'.

Een goedlopend beveiligingsbedrijf, twee directeuren, 15 medewerkers, een lustrumfeest… en dan gaat het mis! Wat is er toch aan de hand met dit bedrijf?
Een ding is zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan?

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Chris Mulder

Ik help jullie graag!

06 51532249

De beller is sneller.

chris@origineelpakket.nl

Mail mij gerust.

06 51532249

Stuur een WhatsAppje.

Hoe overhandig jij een borrelpakket op 1.5 meter?

Sleep en bekijk het verschil!