033 2475155  wij staan nu voor je klaar
Beoordeeld met 9.2/10
Ons 2024 assortiment is live op 1 juni!
✓ De meest originele verpakkingen
✓ Met liefde ingepakt door leerlingen van zorgschool De Cambier
✓ Betrouwbare levering t/m 24 december
✓ Kom langs in onze showroom

Stichting No Guts No Glory

Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. Omdat we geloven in de kracht van muziek, zullen veel activiteiten een muzikaal karakter hebben.

OrigineelPakket >< Stichting No Guts No Glory

OrigineelPakket wil graag nog meer goede dingen doen naast de samenwerking met de zorgschool en het verduurzamen van onze kerstpakketten, dus hebben we gekozen om verschillende goede doelen te gaan verbinden aan ons.

We deelden een post op LinkedIn om in contact te komen met goede doelen en wat opviel was dat veel mensen enthousiast reageerden en stichting No Guts No Glory noemden.
De enorme betrokkenheid van hun achterban zorgde ervoor dat wij nieuwsgierig werden en na meerdere gesprekken met de mensen achter deze bijzondere stichting kunnen wij met trots delen dat wij een deel van de opbrengst van de kerstpakketten kunnen geven aan NGNG!

Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers.
Omdat ze geloven in de kracht van muziek, hebben veel activiteiten een muzikaal karakter.
De stichting ontvangt geen subsidie, alles wat ze doen kan dankzij donaties.

Zo hebben ze in coronatijd toch meerdere concerten en festivals mogelijk kunnen maken voor mensen die geen tijd hebben om te wachten op versoepelingen.
NGNG zet zich ook in voor mantelzorgers, vaak een vergeten maar oh zo belangrijke groep.
Daarnaast koopt de stichting muziekinstrumenten en betaalt een jaar muziekles voor mensen met kanker, zodat zij iets anders hebben om zich op te richten dan enkel bezig moeten zijn met hun ziekte en naar het ziekenhuis gaan.
In samenwerking met een ziekenhuis en oncologie specialisten, is NGNG plannen aan het uitwerken om een muziekruimte in het ziekenhuis op te zetten.
Hier kunnen patiënten muziekles krijgen, of ‘gewoon’ even afreageren op een drumstel of luisteren naar muziek.
Naast alle plannen en het uitvoeren van wensen, biedt de stichting ook mentale ondersteuning aan mensen met kanker en hun direct naasten.

We hebben zin in de samenwerking met stichting No Guts No Glory en hopen een mooi bedrag te kunnen schenken door de verkoop van zoveel mogelijk kerstpakketten!

Stichting No Guts No Glory

Wat doen wij?

We organiseren bijzondere belevenissen en laten wensen in vervulling gaan voor mensen met kanker. Omdat we geloven in de kracht van muziek, hebben veel wensen een muzikaal karakter.

Denk o.a. aan het mogelijk maken van huiskamerconcerten, concert- en festivalbezoeken, de aanschaf van een muziekinstrument en het regelen van muzieklessen.

Niet alleen maar die kankerpatiënt

We hebben gezien dat mensen in een isolement terecht kunnen komen na een diagnose, want werk en het sociale netwerk vallen soms (gedeeltelijk) weg. Ook willen mensen zo graag juist niet ‘alleen maar die kankerpatiënt’ zijn. Door bijvoorbeeld op muziekles te gaan, heb je iets positiefs om heen te kunnen, iets anders dan naar het ziekenhuis voor behandelingen.

Je bent met jezelf bezig en gaat iets leren waar je hopelijk gelukkig van wordt én het kan een mooie manier zijn om via muziek te kunnen uiten wat er allemaal door je heengaat.

  • Wellicht is er een artiest waarvan de muziek jou kracht geeft en zou je heel graag eens een concert willen bijwonen?
  • Of misschien is er iets wat je zo graag eens zou willen doen, maar niet weet hoe je het zou moeten regelen? je.  
Wie zijn wij?

Stichting No Guts No Glory bestaat uit een groep mensen die heel graag wensen uit wil laten komen en bijzondere belevenissen wil organiseren voor mensen met kanker en hun mantelzorgers.

Wens van Stijn: hij heeft recentelijk te horen gekregen dat hij slokdarmkanker heeft
en daar kwam 2 weken later het slechtst mogelijke nieuws bovenop: uitgezaaid
naar de maag, longen, lymfen en botten. Stijn is pas 21 jaar. We hebben voor
hem en zijn beste vriend Jordy een privéconcert georganiseerd in coronatijd.

Wens van Peter: hij heeft alvleesklierkanker en behandeling is onmogelijk. Op 8 maart 2021 was hij jarig en hebben we hem verrast met een paar musici/zangers die op zijn verjaardag een stuk uit zijn favoriete muziekstuk de Matthäus Passion kwamen spelen. Peter heeft er samen met zijn vrouw enorm van genoten. Een paar weken later is Peter overleden.

Wens van Nicole : het privéfeest voor de 40e verjaardag van Nicole, tegen wie dokters hadden gezegd dat ze die niet zou halen.

Wens: Gitaar- en zangles voor verschillende mensen.

Offerte aanvragen

Ontvang vandaag nog uw speciale korting
Ik zoek een pakket voor:
Ik wil graag contact per: