De meest originele verpakkingen
Stel je pakket zelf compleet samen
Betrouwbare levering
9 unieke redenen

Om te bestellen bij OrigineelPakket.nl

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Stel jouw pakket samen

In 1 minuut jouw perfecte pakket
12345
2. Personen & doos

Hoeveel personen gaan we blij maken?

Tip van Robert:

Welkom bij onze configurator. Hier kan je je eigen pakket samenstellen! Aarzel niet om ons te mailen of te bellen als je ergens vragen over hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar!

Wat zijn je gegevens?

Hidden
Hidden
2. Personen & doos

Welke doos zouden ze het mooist vinden?

Fun is deze speciale verpakking zeker! Naast dat deze verpakking bomvol leuke en lekkere spullen zit, is hij ook nog eens multifunctioneel. Nadat je alle figuurtjes uit de doos hebt gedrukt en deze in de kerstboom hebt gehangen, kan je de slee onder de kerstboom neerzetten als decoratie. Het is natuurlijk al helemaal leuk om deze te gebruiken als speciale kerstcadeautjes-houder.

Gekozen
Dé Arreslee

Elk jaar zien alle verpakkingen van een kerstpakket er eigenlijk wel een beetje hetzelfde uit. En elke verpakking zal dezelfde sfeer met zich mee willen brengen, namelijk de kerstsfeer. Nu mag je zelf bepalen of de standaard kerstverpakkingen dat doen, maar we kunnen je één ding garanderen: deze kerstboom verpakking brengt in ieder geval de kerstsfeer met zich mee. Ook nog eens handig om te gebruiken als kerstboom, voor als je er nog geen in huis hebt. Of gewoon leuk als tweede kerstboom in huis. Je kan er nooit genoeg hebben.

Gekozen
Dé Kerstboom

Eerlijk? Deze verpakking is origineel én ziet er fantastisch uit. Weer eens wat anders dan de normale kerstdoos zoals wij die allemaal kennen. De mogelijkheden en combinaties van deze ruime paperbag zijn eindeloos. Na zijn functie als verpakking, kan je deze paperbag een tweede leven geven in de huiskamer. Hij komt vast goed tot zijn recht als bijvoorbeeld plantenbak of als moderne versie van een opbergdoos.

Gekozen
The Paperbag

De inhoud van een kerstpakket verdient een leuk uiterlijk. Dat moet met deze verpakking wel lukken toch? Deze verpakking is functioneel en stylish. Meer dan dat heb je eigenlijk niet nodig! Het leuke van deze verpakking is dat je vormpjes uit de doos kan drukken om deze vervolgens in de kerstboom te hangen. Zeiden we functioneel? Multifunctioneel bedoelen we natuurlijk!

Gekozen
Dé Originele Doos

Corona (dit is echt de laatste keer dat we het woord benoemen) heeft in letterlijke en figuurlijke zin gezorgd voor afstand tussen mensen. Tijd om dat te herstellen! Via deze verpakking wordt het makkelijker om jouw medewerkers/collega’s weer met elkaar in contact te brengen. Op de verpakking is ruimte om een leuke boodschap te schrijven. Nadat jouw mensen het pakket hebben ontvangen, kunnen zij het pakket (met de persoonlijke boodschap) doorgeven aan iemand anders. Zo halen ze de ouderwetse koffieautomaat praatjes weer in.

Gekozen
Dé Doorgeefdoos

We ontkomen er niet aan, want corona heeft dit jaar nog zeker zijn sporen nagelaten. We durven/willen het woord bijna niet meer uit te spreken. Vorig jaar hebben we dé kerstpakketten sensatie van 2020 teweeggebracht door het 1.5meterpakket te bedenken. En ja, dit is letterlijk een kerstpakket van 1,5 meter. Zo kan je het kerstpakket persoonlijk overhandigen zónder in iemands personal space te komen. Op naar (hopelijk) de laatste keer 1,5 meter!

Gekozen
Hét 1.5meterpakket ®

Wie wil er nou niet met de fiets naar de kerstborrel? Maar.. hoe krijg je dat kerstpakket mee naar huis? We’ve got you covered. Deze speciale fietstasdoos dient als, je raadt het al, fietstas! Je kan het kerstpakket aan je bagagedrager klikken zodat je samen met je pakket zonder kleerscheuren thuis komt, hoe fijn is dat? Stel, je bent niet op de fiets, dat kan natuurlijk. Maar ook dan hebben we aan je gedacht, want door het hengsel is het pakket makkelijk te dragen. Resumé: dit pakket is dus een fietstas, een shopper en er zit nog een doos omheen.

Gekozen
Dé Fietstas

Het openmaken van deze kofferdoos is een feestje. Bijna net zo spannend als Miljoenenjacht, want wat zit er dit jaar in het kerstpakket? Daarnaast is het ook nog eens een praktische verpakking, want je kan het pakket gemakkelijk meenemen naar huis. Eenmaal thuis aangekomen, kan je de kofferdoos gebruiken als bewaarbox.

Gekozen
Dé Koffer
Gekozen
The Special Gift Box
1. Thema

Tijd voor wat sfeer, welk thema lijkt je leuk?

3. Inhoud

Fantastico! Wat gaan we in het pakket stoppen?

4. Extra producten

Pssst.. we heben nog wat plek over!

5. Jouw pakket

Benissimo! Dat is een mooi pakket geworden zeg!

0 per persoon
Het aantal pakketten en de bezorging kies je in jouw winkelmandje

Vorig jaar hebben we het 1.5meter pakket besteld. Het pakket en het contact via Robert is destijds zo goed bevallen dat we zeker van plan zijn dit jaar weer te bestellen. Op naar weer een leuke samenwerking dit jaar!

Overtocht.nl

De kerstpakketten waren eenvoudig online te bestellen. Verder was het pakket goed gevuld, echt een aanrader. Ik kijk er naar uit om weer samen te werken met OrigineelPakket.nl voor kerst 2021.

Mandelo

Een passende oplossing in deze bijzondere Covid-tijd. Onze medewerkers waren blij verrast hoe het pakket er uit zag. Ook de service verliep vlekkeloos.

Kanon Loading Equipment

Denken goed mee om het pakket naar je zin te krijgen. Chris en Robert bedankt! Hopelijk weten we mijn medewerkers komende kerst net zo blij te maken.

LeadLogic

Vorig jaar met dit bedrijf samengewerkt en dit is goed bevallen! Iedereen had netjes op tijd zijn pakket binnen en het is echt nét even wat anders. Voor deze kerst weer contact voor een boeking met de nieuwe verpakkingen die ze hebben verzonnen.

Draad
0,00 per persoon
Heb je vragen over een pakket?

We helpen je graag verder bij het samen-stellen van je pakket. Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Robert Mouw Ik help jullie graag! 033 2475155
Op zoek naar inspiratie?