033 2475155  wij staan nu voor je klaar
Beoordeeld met 9.2/10
Ons 2024 assortiment is live op 1 juni!
✓ De meest originele verpakkingen
✓ Met liefde ingepakt door leerlingen van zorgschool De Cambier
✓ Betrouwbare levering t/m 24 december
✓ Kom langs in onze showroom

9 unieke redenen

Om bij OrigineelPakket.nl te bestellen

Zoek jij nog een origineel kerstpakket voor je collega’s, relaties of leveranciers? Bij OrigineelPakket.nl kan je zelf je pakket samen stellen, door te kiezen uit de origineelste verpakkingen en de allerleukste inhoud.

Nog niet overtuigd? Wij hebben speciaal voor jou 9 extra redenen op een rij gezet om bij ons je kerstpakket te bestellen!

1: In de media

Ons idee valt op! Vorig jaar zijn we met 1.5meterpakket genomineerd voor de top 3 voor de KVK impact award. Ook behaalden wij het nieuws: BNR, Omroep Gelderland en De Stentor hebben ons geïnterviewd. Nieuwsgierig wat ze over ons hebben geschreven? Klik dan op lees meer.

2: De goede doelen

Wij dragen graag een steentje bij aan anderen die onze steun goed kunnen gebruiken. Voor ieder verkocht kerstpakketten doen wij een financiële bijdrage aan het door u gekozen doel. De doelen van 2021 zijn: Hart voor Kinderen, Stichting No Guts No Glory en de Koninklijke Honden Bescherming. Allereerst Hart voor kinderen is een goed doel voor arme families met kinderen waarvoor ze een betere toekomst willen creëren. Het tweede goede doel is stichting No Guts No Glory zij zorgen ervoor dat bijzonder belevenissen en wensen werkelijkheid  worden voor mensen die terminaal ziek zijn. Tot slot de Koninklijke Honden Bescherming hun missie is het welzijn van honden in Nederland te vergroten en verantwoord hondenbezit te stimuleren, zodat voor hond, hondenbezitter en samenleving het leven rijker wordt.

3: Social return

Vorig jaar toen het 1.5meterpakket uit kwam hebben we voor het eerst samengewerkt met Brede zorgschool de Cambier 🙂. De leerlingen hebben toen met veel passie en inzet deze speciale kerstpakketten gemaakt en samengesteld 🎁. Dit bleek een groot succes te zijn voor de enthousiaste leerlingen die door middel van deze uitdaging leren en arbeidsvaardigheden ontwikkelen. Daar word je toch blij van? Daarom zetten wij graag deze geweldige samenwerking voort. Dit jaar maken de leerlingen weer de mooiste kerstpakketten voor u.

In de video vertelt Marjon Hubers over onze samenwerking. Daarnaast maak je kennis met de leerlingen die vorig jaar betrokken waren bij de kerstpakketten en zie je hoe ze staan te popelen om weer aan de slag te gaan met het sorteren, pakken van de producten en het netjes neerleggen.

Bij OrigineelPakket.nl dragen wij graag een steentje bij aan de ontwikkeling van deze leerlingen. Het zal weer een spectaculaire periode worden. Let’s go! 🎅

4: Unieke & multifunctionele verpakkingen

Fun zijn onze speciale verpakkingen zeker! Wij bieden de leukste verpakkingen aan van de kerstpakketsensatie van 2021 Dé Arreslee tot aan de Fietstas. Daarnaast zijn de verpakkingen ook erg multifunctioneel, je kunt alle figuurtjes die uit de doos gedrukt te zijn in de kerstboom hangen en de slee ter decoratie onder de kerstboom neerzetten.

Ben je er klaar voor om in de kerstsferen te komen? Bekijk de video’s en laat je inspireren!

 

5: Duurzaam karton & inhoud

Als kerstpakketten leverancier is het ook belangrijk om bezig te zijn met duurzaamheid. Naast dat onze verpakkingen hergebruikt kunnen worden is het karton duurzaam. Onze papiersoorten bestaan voor 80% uit gerecycled karton. Daarnaast zijn de inkten 100% op waterbasis en is de lijm op basis van mais en zetmeel. 

6: Groot aanbod aan thema's

Bij Origineelpakket.nl vind je alleen de meest originele lijnen, en je kunt ze combineren. Niet voor niets zijn wij Origineelpakket.nl. Ga je voor mediterraans genieten met Forza Italia, of voor een sfeervol pakket met het thema Winter Maison? Kies je voor één van onze 14 thema’s? Aan jou de keuze.

7: Persoonlijk contact

Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte kerstpakketten voor je personeel, relaties of leveranciers. 

8: Maatwerk

Zijn zelfs onze originele pakketten niet origineel genoeg? Geen probleem! Samen met jou gaan we op zoek naar perfectie en zorgen we dat jouw medewerkers en/of relaties dit geschenk nooit meer vergeten.

9: Webwinkelkeur

OrigineelPakket.nl is aangesloten bij stichting Webwinkelkeur. Bij ons kunt u betrouwbaar kerstpakketten bestellen. 

Snel een vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen vier uur contact met u op.

Ik zoek een pakket voor:
Ik wil graag contact per:
Liever direct contact?
Robert Mouw

Ik help u graag!

033 2475155

Bel ons gerust

Offerte aanvragen

Ontvang vandaag nog uw speciale korting
Ik zoek een pakket voor:
Ik wil graag contact per: