033 2475155  wij staan nu voor je klaar
Beoordeeld met 9.2/10
Ons 2024 assortiment is live op 1 juni!
✓ De meest originele verpakkingen
✓ Met liefde ingepakt door leerlingen van zorgschool De Cambier
✓ Betrouwbare levering t/m 24 december
✓ Kom langs in onze showroom
Michelle Lancee

Michelle Lancee

Marketingcommunicatie

Nu.nl tipt SocialSpel.nl als adres voor digitale teamuitjes.

‘Digitale groepsuitjes: van online kroegentocht tot kaasproeverij’

’21 mei 2020Het is nog altijd niet toegestaan om buiten af te spreken met vrienden, familie of collega’s. Wie toch wat leuks met elkaar wil doen, kan nu ook een online kroegentocht langs cocktailbars maken of een Indiase kookworkshop volgen. NU.nl verzamelde zeven manieren om je, ook nu, met een groep te vermaken.

Social Spel ontwikkelde een online escaperoom, een interactief en spannend spel dat je speelt in een besloten WhatsApp-groep met vrienden, familie of collega’s. Het spel duurt een uur en speelt zich af in het Hoogeboom College.

De directie en medewerkers zitten met hun handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van het Hoogeboom College, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Samen met je teamgenoten help je de school bij het oplossen van dit mysterie.’

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer nieuws

Offerte aanvragen

Ontvang vandaag nog uw speciale korting
Ik zoek een pakket voor:
Ik wil graag contact per: