Michelle Lancee

Michelle Lancee

Marketingcommunicatie

LeisureTeam lanceert met 'Follow the Money' nieuwe escape game.

Op 23 januari 2021 lanceerde LeisureTeam haar nieuwste escape room genaamd Follow the money. Follow The Money is dé online escape room van 2021! Een tof avontuur in tijden van de lockdown. De escape room is een interactief en spannend spel dat je speelt in een besloten WhatsApp-groep met vrienden, familie of collega’s. Door het oplossen van opdrachten, puzzels en mysteries helpen jullie Edmund bij het ontrafelen van een groot geheim. Het spel duurt een uur. 

Het verhaal:

Een goedlopend beveiligingsbedrijf, twee directeuren, 15 medewerkers, een lustrumfeest… en dan gaat het mis! Wat is er toch aan de hand met dit bedrijf? Een ding is zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan? Hij kan er de vinger niet op leggen. Daarom schakelde hij de beste detectives in die hij kon vinden. Detectives, helpen jullie Edmund uit de brand in deze escape game vol leugens, list & bedrog en high tech apparatuur?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer nieuws